Välj språk:

Start

Vitakraft Emotion - die neue Produktreihe...

Beauty Selection

Beauty Selection - Frisk hud och päls

 

Beauty Selection

Frisk hud och päls

EMOTION® Beauty Selection kombinerad optimal utfodring med en läcker smak – främjar frisk hud och ger vacker, glänsande päls med sina näringsoljor.

Sensitive Selection

Sensitive Selection - Spannmålsfritt och lågt kaloriinnehåll

Sensitive Selection

Spannmålsfritt och lågt kaloriinnehåll

Emotion® Sensitive Selection innehåller inte korn, kärnor, kli eller mjöl så det är perfekt för livsmedelskänsliga kaniner och marsvin – under hela deras livstid.

Complete

Complete Selection - Allt I ett – inget val

Complete

Allt I ett – inget val

Emotion® Complete ger även kräsna djur en balanserad och allsidig kost eftersom allt-i-ett foder innebär att välja bort inte är möjligt.

Pure Nature

Pure Nature - Naturens bästa

PURE NATURE

Naturens bästa

Emotion® Pure Nature, en balanserad blandning av naturens bästa ingredienser, 100% kornfria för kaniner, marsvin och chinchillor med läckra ört- och grönsaksnuggets!

Kräcker®

Kräcker® – Utmärkt smak med mervärde

Kräcker®

Utmärkt smak med mervärde

Emotion® Kräcker® är perfekt anpassade till varje art, vilket ger ett näringsrikt komplement till Emotion® som huvudfoder. För artriktig aktivitet och långvarig rolig sysselsättning!

Snacks

Snacks - För en känsla av välbefinnande varje dag

Snacks

För en känsla av välbefinnande varje dag

Emotion® Snacks är inte bara välsmakande - de innehåller även prebiotiska ingredienser för sund tarmflora och främjer därigenom djurets känsla av välbefinnande. Perfekt för kärleksfull omvårdnad!

TriVita®-Complex

TriVita®-Complex – Vår innovativa bonus

TriVita®-Complex

Vår innovativa bonus

Alla Emotion® huvudfodervarianter och Kräcker® innehåller unika TriVita®-Complex - för att säkerställa gnagaren ska leva ett lyckligt, hälsosamt liv. Utvecklat av veterinärer och gnagarexperter!

TriVita®-Complex

1. Prebiotic för optimal matsmältning

Växtbaserat material såsom inulin beskrivs som prebiotiska när de består av svårsmälta kostfiber. Detta främjar sund tarmflora som i sin tur stöder matsmältnings- och immunförsvaret.

2. Den rätta balansen av aminosyror

Aminosyror är byggstenarna i proteiner. När de tillämpas i den korrekta kombinationen ökar de det biologiska värdet i fodret. Det bör innehålla alla essentiella aminosyror i en balans som är lagom för kroppen.

3. Effektiv DHA försörjning med högsta verkningsgrad

I kemiska termer, är DHA (dokosahexaensyra) en av de omega-3-fettsyror. Det är en naturlig beståndsdel i bröstmjölk till exempel.

Emotion® innehåller DHA Gold från havsalger, en av de mest näringsrika och biologiskt aktiva omega-3-fettsyror som är viktiga för hjärtats och hjärnans funktion samt för immunsystemet.

Carousel-Section

Webdesign, Magento, TYPO3, Programmierung, Hosting, SEO: iunctim Medienagentur Bremen