Onze vitaliteitsformule

EMOTION® voldoet aan alle eisen voor een op de diersoort afgestemd en gezond voedingspatroon voor alle gezelschapsdieren.

De hoogwaardige mengvoeders met de unieke VITA®lititeitsformule versterken het immuunsysteem, bevorderen de spijsvertering en ondersteunen het algemene welzijn.

Wie op de diersoort afgestemd en professioneel wil voeren, kiest voor EMOTION®. Met de unieke combinatie van inuline, aminozuren en omega-3-vetzuren ondersteunt EMOTION® de gezondheid van het dier en zorgt voor een hoge verzorgingsgraad van belangrijke, hoogwaardige voedingsstoffen. Natuurlijk, zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Ontwikkeld door dierenartsen en experts voor gezelschapsdieren.

Gezonde darmflora

dankzij inuline voor een optimale spijsvertering

Goed voor hersenen, hart en immuunsysteem

door omega-3-vetzuren

Ondersteuning van veel lichaamsfuncties

door uitgebalanceerde aminozuren

Beauty

Gezond voor huid en vacht! Emotion® Beauty combineert een heerlijke smaak en optimale verzorging met waardevolle oliën voor een mooie, glanzende vacht. Het bevat alle belangrijke voedings- en bouwstoffen die ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.

Meer lezenMinder lezen

De uitgebalanceerde hoofdmengvoeders van Beauty Selection zijn door de keuze van de ingrediënten speciaal afgestemd op de behoeften van de betreffende diersoort. Of het nu een (dwerg)konijn of muis betreft, elk dier krijgt precies de voedings- en bouwstoffen die het nodig heeft voor een gezond en actief leven. De vezelrijke samenstelling bevordert bovendien het nodige afslijten van de tanden.

Alle recepturen zijn vanzelfsprekend suikervrij en bevatten geen kunstmatige aroma's of conserveringsmiddelen.

Verkrijgbaar in de uitvoeringen "Junior“ en "Adult" voor (dwerg)konijnen en cavia's en als "All Ages" voor hamsters, dwerghamsters, chinchilla's, ratten, degoes, eekhoorns, muizen en gerbils.

Skin & Coat

Belangrijke vetzuren ondersteunen de gezondheid van huid en vacht.

Long Hair

Methionine ondersteunt de groei van de vacht.

Dental

De vezelrijke samenstelling bevordert het nodige afslijten van de tanden.

Vitamins

Met levensnoodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een optimale verzorging.

Odour Stop

Onze speciale combinatie van 3 natuurlijke werkstoffen bindt onaangename geurtjes en voorkomt dat ze ontstaan.

Beauty

Sensitive

Graanvrij en energiearm.

Emotion® Sensitive bevat geen graankorrels, zemelen of meel en is daardoor ideaal voor (dwerg)konijnen en cavia's met een gevoelige spijsvertering – een heel dierenleven lang.

Meer lezenMinder lezen

De mixen zijn rijk aan ruwe vezels en helpen bij het belangrijke afslijten van de voortdurend verder groeiende tanden en hebben daarnaast een lage energiewaarde. Daarom zijn de hoofdvoeders van Sensitive Selection ook bij uitstek geschikt als evenwichtig voeder voor dieren met gewichtsproblemen. Een optimale verzorging met alle belangrijke voedings- en bouwstoffen is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Alle recepturen zijn 100% graanvrij, suikervrij en bevatten geen kunstmatige aroma's of conserveringsmiddelen.

Verkrijgbaar voor (dwerg)konijnen en cavia's.

No Grain

Zonder toevoeging van graankorrels, zemelen of meel

Weight Control

Lagere energiewaarde om overgewicht te voorkomen.

Dental

De vezelrijke samenstelling bevordert het nodige afslijten van de tanden

Vitamins

Met levensnoodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een optimale verzorging – inclusief een extra portie vitamine C

Odour Stop

Onze speciale combinatie van 3 natuurlijke werkstoffen bindt onaangename geurtjes en voorkomt dat ze ontstaan

Sensitive

Complete

Alles in één – geen selectie!
Met Emotion® Complete is zelfs bij kieskeurige dieren een zeer uitgebalanceerde voedinggegarandeerd, want dankzij het all-in-one voederelement is selecteren niet mogelijk.

Meer lezenMinder lezen

De volledige diervoerders zijn rijk aan ruwe vezels en qua receptuur en vorm optimaal aangepast aan de betreffende diersoort of levensfase van het dier. Op die manier worden de knaagdieren bij elke hap van alle belangrijke voedings- en bouwstoffen voorzien, met tegelijkertijd de beste smaak.

Alle recepturen zijn vanzelfsprekend suikervrij en bevatten geen kunstmatige aroma's, kluerstoffen of conserveringsmiddelen.

Voor (dwerg)konijnen en cavia's verkrijgbaar in de uitvoering "Junior" met een uitgebalanceerde calcium-fosforverhouding, als "Adult" met gereduceerd calciumgehalte en als "Senior" met een hoog gehalte aan vitamine E. Ook verkrijgbaar in de uitvoering "All Ages" voor hamsters en chinchilla's – een heel dierenleven lang.

Low Calcium

Het gereduceerde calciumgehalte voorkomt de vorming van urinesteen

Dental

De vezelrijke samenstelling bevordert het nodige afslijten van de tanden

Vitamins

Met levensnoodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen voor een optimale verzorging - inclusief een extra portie vitamine C.

Odour Stop

Onze speciale combinatie van 3 natuurlijke werkstoffen bindt onaangename geurtjes en voorkomt dat ze ontstaan

Small Bites

Extra kleine voederbrokjes – speciaal voor jonge dieren.

Complete

Kräcker®

Emotion® Kräcker® zijn de beste smaaken toegevoegde waarde voor het dier in één! Want de knapperige knaagstaven bevatten – net als alle Emotion®

hoofdvoeders – de unieke VITA®lititeitsformule, het innovatieve pluspunt voor een opgewekt, gezond leven van uw knaagdieren.

De lekkere mix van brokjes met aromatische kruiden is speciaal afgestemd op kleine knaagdieren en is driemaal gebakken op knaaghout – zo moeten de dieren zelf werken voor hun voedsel. Voor een bezigheid die past bij de diersoort en voor extra lange knabbelpret.

Ontwikkeld door dierenartsen en knaagdierexperten.